Wholesale price stable quality Cable Aluminum Foil to Iran Factory

Short Description:


Product Detail

FAQ

Product Tags

Our pursuit and company goal is to "Always satisfy our customer requirements". We continue to develop and design superior quality products for both our old and new customers and achieve a win-win prospect for our clients as well as us for Wholesale price stable quality Cable Aluminum Foil to Iran Factory, Welcome to contact us if you are interested in our product, we will give you a surprice for Qulity and Price.


Technical Specifications of Cable Aluminum Foil:
♦ Thickness: 0.009-0.03mm
♦ Width: 250-1280mm
♦ Material (alloy): 8011
♦ Aluminum is lighter in weight and more cost effective than copper.
♦ Thicker film substrates provide higher dielectric and tensile strength.
♦ Thicker foil substrates provide higher conductivity and tensile strength, and lower signal attenuation.
Tips: product width size is divided according to customers’ needs.

Alloy Temper Thickness(mm) Width(mm) I.D.(mm) O.D.(mm) Thickness Tolerance(%) Length Lightness
1050 O 0.01-0.3 300 76 500 ≤5 COIL ≤60
1060 O 0.01-0.3 300 76 500 ≤5 COIL ≤60
8011 O 0.01-0.3 300 76 500 ≤5 COIL ≤60

Cable Aluminum Foil Application:
Mainly used in construction ,decoration ,packing ,printing, cover material ,piping, electronic, elements, refrigeration, air condition, automobile ,etc.
We possess advanced composite machine and cutting machine, we can cut aluminum foil mylar to the width of 5mm to 1.5m. The main composite materials are PE, PET, BOPP etc.

 • Previous:
 • Next:
 • FAQ Content
 • “Can a broken nut can be fixed with baking soda and super glue?” Lou, a singer here in Athens, Ohio, brought this question to Dan Erlewine (along with the broken nut on his Yamaha guitar). As it turns out, the answer is yes and no…

  If you have questions, please contact us through our webpage http://www.stewmac.com/email or visit our Facebook page https://www.facebook.com/StewMac

  For more information on tools and parts:

  TUSQ XL Nuts

  http://www.stewmac.com/1865.html

  Gauged Saws

  http://www.stewmac.com/3600.html

  StewMac Super Glue

  http://www.stewmac.com/7001.html

  3M Gold Fre-Cut Sandpaper

  http://www.stewmac.com/5096.html

  Mixing/Sanding Spatula

  http://www.stewmac.com/1667.html

  Nut and Saddle Shaping Files

  http://www.stewmac.com/4556.html

  Drop-fill Toothpicks

  http://www.stewmac.com/3108.html  NVE grilles vedrørende hvor lett det er å hacke smart meter.
  Oppskrift på hvordan kommer deg ut av Smart-murder-meter:

  5. februar, 2017. OPPDATERING. Det gjøres oppmerksom på at legeattest trengs ikke. Det er bare å ringe installasjonsfirmaet og takker “nei” til TILBUDET. Det er et tilbud, selv brevet til deg påstår at du ikke har noe valg. Det er brudd på Grunnloven paragraf 102, 113, brudd på personvern, brudd på EMK og brudd på Datatilsynet. Ikke oppgi ditt navn, vis til saksnummer (fra brevet du har fått), eller kun til adressen, om du ikke har et saksnummer.

  1. Ber om legetime snarest, selv om legeattest egentlig ikke trengs, det er bare “spøk” fra Hafslund. Det står nemlig hjemlet i Grunnloven paragraf 102 “Enhver har rett til respekt for sitt privatliv og familieliv, sitt hjem og sin kommunikasjon. Husransakelse må ikke finne sted, unntatt i kriminelle tilfeller”…i dette tilfellet er det Hafslund/installasjonsfirmaer som ER kriminelle i sin desinformasjon……Send epost til legekontor med informasjon om helseskadelige sideffekter ved smart-meter (send et par lenker fra YouTube film, det er veldig mange å velge fra). Send også følgende lenke (på norsk) https://einarflydal.com/2015/11/07/…

  Har du alt fått skriv i posten med tilbud om “time” for utskiftning av måler gjør mobil eller lydopptaksmaskin klar for opptak. Slå på opptak. Ring installasjonsfirmaet og si at du er et levende menneske og at du ber om utsettelse, fordi du kommer til å levere legeattest. IKKE OPPGI DITT NAVN, IKKE BEKREFT DIN IDENTITET VED å Å OPPGI DITT NAVN, ADRESSE ELLER TELEFONNUMMER. De vil forsøke å lokke deg inn i status som “juridisk person” (altså når du bekrefter din identitet gir du fra deg (uten å være klar over det) dine rettigheter). Oppstår det “støy” i samtalen, gjentar om igjen flere ganger at “jeg er et levende menneske og jeg går ikke med på play the game”. Si følgende: “Kan du vise til hvor det står hjemlet i loven at jeg må tillate din installatør komme inn i mitt hjem når jeg sier nei”… og “jeg vil ha skriftlig svar på hvor det står hjemlet i loven”. Videre “det står i brevet at “Myndighetene har bestemt at alle strømmålere skal skiftes….” Da informer du den du sitter i telefon med at alle statlige kontorer/Oslo byråd/Statsministerens kontor/Stortinget er private bedrifter/konsern og har ingen myndighet over deg. Det er ikke noe forskjell mellom de og for eksempel CocaCola eller Cornflakes, vi er bare blitt hjernevasket til å tro noe annet. Se selv, statsministerens kontor er et konsern, samme gjelder Politi og lensmannskontore…. et bedrift….https://w2.brreg.no/enhet/sok/detal…

  2. Besøk hos legen.
  Du trenger nøyaktig denne teksten: “xxx kan ikke ha smartmeter i huset på grunn av helsemessige årsaker”. Nøler legen, minner du legen om at han/hun har kun tjent BIG PHARM de siste 50 åra og at nå er det på tide at de jammen begynne å jobbe for menneskeheten. Minn ham/henne om at det er på høy tide at folk begynner å følge loven, og at han/hanne er pliktet til å overholde Norsk Lov, dvs taushetsplikt og personvern. Det skal ikke skrives noe mer enn setningen over. Legen har ikke lov til å dele ut informasjon om din helse. Blir du oppringt av Hafslund og spurt om din helse, minn de på at de ikke har lov til til å spørre deg om din helse pga taushetsplikt og personvern. Derfor INGEN utbrodering om din helse… Niks.

  Legen må skrive UNDERSKRIFT, ikke signatur. Altså det skal være tydelig hvilket navn som står der, det skal stemples og dato skal stå der. Videre skal ditt navn stå skrevet i blanding av store og små bokstaver, slik: Ole Dunk (levende menneske) og IKKE slik: OLE DUNK . (Når alle bokstaver er store blokkstaver = juridisk person).

  3. Tar original med deg av legeattesten. Gå til nærmeste el-verket/lokalt installasjonsfirmaet som er utvalgt av Hafslund (eller tilsvarende i ditt område). Ber de ta kopi. Får tilbake din original. Ber de deretter datoattestere og stemple og skrive underskrift på deres kopi av din legeattest. Nå når de har stemplet, satt dato og skrevet med tydelig og lett leselig underskrift på kopi av din original, ber du de om kopi av deres kopi (din bevis på at de har mottatt din legeattest). Dermed drar du, med kopi av deres kopi (din sikkerhet).

  4. Blir du oppringt at installasjonsfirmaet, ikke oppgi din identitet, si at du er klar over identitetsbedrag og kommer ikke til å gå med på bedraget. Minn dem på at de bryter loven ved å spørre deg ut om din helse, og om at de ikke har myndighet til å komme inn i ditt hjem.
  Nå når du tar kontakt med Hafslund via epost osv, spør dem om de kan vise til dokumentasjon om at de har informert den norske befolkningen om de helsemessige skader ved Smart meter, og minn de på at nå når de ikke kan dokumentere at de har informert om helseskadene, da er det en kriminell handling.

  Related Products